Soos Café Dapper VVA Speciale uitgave: Roze Woensdag 2024

Café Dapper VVA Nijmegen Waar je mag zijn die je bent!
Hallo Dappertjes, 

Roze Woensdag komt eraan en wij kunnen niet wachten om samen met jullie een geweldige dag te beleven! Hier is ons programma voor 17 juli, zodat je precies weet waar en wanneer je erbij moet zijn. 


**Verzamelen bij AH Go op CS Nijmegen**

We spreken af tussen 12:00 en 12:15 uur bij de AH Go op het Centraal Station van Nijmegen. Dit is het perfecte moment om elkaar te ontmoeten en alvast in de feeststemming te komen. Danny & Patricia vangen jullie daar op.


**Samen naar Café De Kroeg**

Vanuit het station wandelen we gezellig samen naar Café De Kroeg. Hier zijn we rond 12:30 uur en de organisatie van Roze Woensdag trakteert ons op een gratis drankje! 🍹 Zorg dat je op tijd bent, zodat je niets mist. 


**Om 14:00 uur naar de Voerweg**

Om 14:00 uur verplaatsen we ons naar de Voerweg. Hier moedigen we de lopers van de Vierdaagse enthousiast aan. Laten we met z’n allen zorgen voor een onvergetelijke sfeer en de lopers een extra boost geven! Vanaf de Voerweg kun je zelf bepalen of je verder de stad in wil gaan of wanneer je weer naar huis toe gaat. Het team van Café Dapper zal rond 4 uur terug naar Café De Kroeg gaan om daar de middag af te sluiten. 


**Opgeven**

Wil je erbij zijn? Geef je dan op via de link onderaan deze nieuwsbrief. We kijken ernaar uit om samen met jullie Roze Woensdag te vieren en er een fantastische dag van te maken. Vergeet niet je beste roze outfit aan te trekken en je goed humeur mee te nemen! Kijk hier voor meer informatie over Roze Woensdag


Tot dan! Hartelijke groet, 

Het team van Café Dapper VVA 

Heb je vragen stuur ons dan een mailtje.