Soos Café Dapper VVA juni 2024

Beste vrienden van Café Dapper,

Vanwege een technisch probleem is onze nieuwsbrief dit keer later.

Richel in de Bloemetjes!

We zijn enorm trots om aan te kondigen dat onze eigen Richel de winnaar is van het evenement “Kleintje Hollands”! Met zijn geweldige prestaties heeft hij de felbegeerde titel binnengesleept. Laten we samen stilstaan bij deze fantastische prestatie en Richel in de bloemetjes zetten voor zijn doorzettingsvermogen en talent.

Overdracht van de Wisselbeker

Een speciale ceremonie zal plaatsvinden waarbij Richel de wisselbeker officieel in ontvangst zal nemen. Dit feestelijke moment willen we natuurlijk niet aan jullie voorbij laten gaan.

Gezellige Middag in Café De Kroeg

Op zondag 23 juni van 14:00 tot 17:00 uur nodigen we jullie uit voor een gezellige middag in Café De Kroeg, gelegen aan de Grotestraat 17 in Nijmegen. Koffie, thee en hapjes gratis.

Er staan diverse activiteiten op het programma:

EK Voetbal Kijken: Kom samen met andere voetbalfans en juich voor je favoriete team.

Darten: Laat de pijlen vliegen. Of je nu een doorgewinterde darter bent of een beginner, iedereen is welkom en we hebben nieuwe pijlen aangeschaft!

Muziek Luisteren: Geniet van goede muziek en de gezelligheid van samenzijn met vrienden.

Het belooft een middag vol plezier en ontspanning te worden. Mis deze kans niet om te genieten van een geweldige tijd met oude en nieuwe vrienden.

Voor meer details over onze evenementen en om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de activiteiten van Café Dapper, bezoek onze website op www.cafedapper.nl.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien en samen een fantastische tijd te hebben!

Met vriendelijke groet,

Het team van Café Dapper VVA

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates en evenementen.