Ons team

René Kusters-Oris

Ik ben geboren in Eindhoven maar voor mijn studie ben ik verhuisd naar Nijmegen en daar blijven wonen. In Nijmegen ben ik nu al meer dan 30 jaar met veel plezier leerkracht in het speciaal onderwijs. Onze hondjes Siro en Thisong gaan elke dag mee naar school om mij in de klas te assisteren. Verder ben ik ook al bijna 25 jaar actief als vrijwilliger bij Café Dapper VVA, de laatste jaren als coördinator.
Voor mijn werk als vrijwilliger en de hondjes in de klas ben ik in 2020 onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. René.


Frans Oris-Kusters

Hallo, mijn naam is Frans en ik ben de echtgenoot van René. Ik ben geboren in Turnhout (B) en opgegroeid in Arendonk in de Vlaamse Kempen. Rond mijn dertigste naar Nederland verhuist. Was meteen verliefd op de stad Nijmegen. Heb in het begin van mijn verblijf hier drie jaar bij Het Gemeentearchief van Nijmegen gewerkt en zo veel over de stad geleerd. Hierna ben ik overgestapt naar de zorg. Ben ook ruim 15 jaar vrijwilliger bij Café Dapper VVA. Ik ben gastheer en ondersteun René waar nodig. Ook houd ik de administratie van Café Dapper VVA bij en beheer de website. Ik houd van darten, voetbal en computers. Ook ik ben ook geïnteresseerd in Thailand en de Thaise taal en cultuur.

Wil je meer te weten komen over René en mijzelf, neem eens een kijkje op onze persoonlijke website.


Gerard Daniel

Hallo. Ik ben Gerard en kom uit Huissen. Ik behoor tot de doelgroep van Café Dapper VVA. Trouw kom ik iedere maand op de scooter naar de soos toe in Nijmegen. Ook ben ik al jaren vrijwilliger bij Café Dapper VVA en verzorg altijd de hapjes en help achter de bar.


Wil Jansen

Ik ben Wil en kom oorspronkelijk uit Groesbeek maar ben al lang woonachtig in Nijmegen. Ik ben gastvrouw bij Café Dapper VVA. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van de Roze Woensdag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Ik begeleid tijdens deze feesten onze gasten. Voor een gezellige babbel kunnen de bezoekers van Café Dapper VVA altijd bij mij terecht.


Danny & Patricia Van den Broek-Sterrenburg

Hallo. Wij zijn Danny (de Entertainer) en Patricia uit Den Bosch. Sinds jaar en dag begeleiden wij mensen uit onze doelgroep naar diverse sozen in het land. Tevens zijn wij betrokken bij de oprichting van VVA (Vrienden voor Altijd). VVA heeft zich in 2024 aangesloten bij Café Dapper VVA. Wij zijn gastheer en gastvrouw bij Café Dapper en wij verzorgen ook de muziek tijdens de soos.


Edith & Theo Cornelissen

Edith en Theo zijn de eigenaren van café De Kroeg in Nijmegen. Zij stellen iedere maand hun café gratis ter beschikking voor onze ontmoetingsmiddagen. We hebben hun keuken ter beschikking zodat wij lekkere hapjes kunnen serveren aan onze gasten. Ze verzorgen gratis koffie en thee voor onze bezoekers maar serveren ook andere drankjes.


Steun ons – COC Nederland COC Nederland