Café Dapper afsluiting seizoen.

Zondag, 25 juni 2023.

Afgelopen zondag was alweer de laatste bijeenkomst van dit seizoen voor Café Dapper. En wat hebben we genoten afgelopen zondag. En niet alleen van het mooie weer.

Deze keer stond Café Dapper in het teken van het 10-jarig vrijwilliger zijn van onze Will. En wat hebben we haar in het zonnetje gezet. Natuurlijk moesten we haar eerst mooi versieren. Daarna ook nog wat lekkers bij de koffie. Een heerlijke tompouce met de afbeelding van Will ging er lekker in. En daar bleef het niet bij, onze Gerard was druk in de weer met de andere hapjes, worst, chips en warme snacks. Hij had het er maar druk mee. Ook hadden we een special guest. Niet minder dan onze Danny ging als DJ aan de slag en onze Patricia zong live nog een paar mooie liedjes. Wat zijn dat toch toppers. En dan dacht je alles gehad te hebben, kwam de geheime minnares van Will nog een optreden verzorgen. Miss Robinia, hartelijk dank daarvoor.

Ook onze vaste DJ Marcel kwam nog even langs. Zoals velen weten is Marcel ziek en ondergaat momenteel hiervoor een behandeling. Toch lukte het hem om ons te verblijden met een bezoekje. Dat kwam goed uit, kon hij meteen “het beterschapskaartje” mee naar huis nemen. Marcel heel veel beterschap, we missen je, maar gezondheid boven alles.

En blijft het nu de komende maanden stil rondom Café Dapper? Nee hoor. Natuurlijk gaan we als Café Dapper de lopers aanmoedigen tijdens de Roze Woensdag van de Vierdaagse in Nijmegen. Woensdag 19 juli is het zover. Hierover wordt nog apart informatie verstrekt.

En vrijdag 28 juli gaan we met een hele groep naar de Mini Milkshake in Amsterdam. Kortom het wordt een drukke en gezellige zomer.

De laatste maanden merken we dat veel mensen vanuit Café de Kroeg ons initiatief een warm hart toedragen. Daarvoor zijn we ontzettend dankbaar. In deze tijden van verharding en intolerantie is dat een verademing en geeft ons wat meer ruimte.

Dan wil ik tot slot onze vrijwilligers hartelijk danken. Want dankzij hen kunnen we toch weer elke keer genieten tijdens Café Dapper. Een speciale dank naar Theo en Edith. We zijn elke keer van harte welkom in hun Café de Kroeg. Gratis koffie en thee in deze dure tijden en altijd een vriendelijk woord. Dat is goud waard.

De volgende soos zal weer plaatsvinden op zondag 24 september 2023 van 14.00 tot 17.00 uur in Café de Kroeg. We hopen jullie dan allemaal weer te zien. Want Café Dapper zijn we samen en doen we samen. Dus een groot applaus voor jezelf.

Namens het gehele Dapper-team wens ik jullie een heerlijke zomervakantie toe en hoop jullie allen weer snel te zien.

René Kusters-Oris

Coördinator Café Dapper